Home » » Yamaha Maximus 1800 by Moto Brutal-e

Yamaha Maximus 1800 by Moto Brutal-e

[Image: maximus1874cmm3007nj1.jpg]

[Image: maximus1874cmm3008gn4.jpg] 
 

Edhe nje projekt i finalizuar nga Moto Brutale.
Sod prezentohet per her te par ne opinion projekti Maximus
i punes dores kreative dhe artistike nga Enver Galopeni,
te cilin e perfundoj me 7gusht 2006.
Origjina e motorit eshte Yamaha V max.
Machina eshte V2 Twin Spark 1874ccm nga motori i Wild Starit 2006.
Rrota mram eshte 330/30/17
e para 170/60/17

[Image: maximus1874cmm3006wl2.jpg]

[Image: maximus1874cmm3013oo0.jpg]

Blog Archive

Powered by Blogger.